Cara Jimat Duit Anda

Anda ada KERETA..?  Jika ada, teruskan membaca. Ia akan MEMBANTU anda MENJIMATKAN Wang Anda.

Jika anda takde kereta, sila Share info ni kepada Kengkawan yang ada kereta…😅

2017 – Kami memperkenalkan SATU produk AJAIB..!
Anda bakal TERKEJUT dengan POWER dan PENJIMATAN yang akan berlaku… 😱

Memperkenalkan penjimat
V1 Oil Additive
 

+Sealant +Magnetism

Bila nampak Sticker ATAS tu… check meter anda. Jika perlu tukar minyak HITAM, tak perlu pergi bengkel
Sangat simple & senang. Gunakan ketika tempoh penukaran Minyak Hitam telah tamat.

Saya nak order SEKARANG… Sila klik +6019-6101095 (Whatsapp Paklong)

Sebagai gambaran mudah, selalunya setiap kali anda menukar minyak enjin (servis), kenderaan anda akan dilekatkan satu sticker pada cermin depan untuk kilometer berikutnya untuk diservis. Selalunya jarak kilometer servis adalah bergantung kepada jenis minyak pelincir yang anda gunakan;

  1. Fully Sintetic – jarak 10,000 KM
  2. Semi Sintetic – jarak 7,000 KM
  3. Mineral/Biasa – jarak 5,000 KM

Untuk menggunakan V1 Oil Additive, apabila kiraan kilometer tersebut telah sampai, anda jangan bawa kenderaan ke bengkel, sebaliknya, buka penutup enjin kenderaan anda dan tuangkan 50ml V1 Oil Additive terus ke dalamnya. Minyak enjin lama anda akan dirawat oleh V1 Oil Additive dengan 3 tindakbalas utama;

  1. Teknologi Nano
    – bertindak merawat minyak enjin anda dengan mengecilkan molekul agar ianya tidak pekat dan cepat bertindakbalas terhadap enjin
  2. Bio Sealant
    – bertindak menutupi rongga-rongga kebocoran di bahagian dalaman enjin dan merapatkan gegelang omboh ‘piston ring’ yang telah lusuh.
  3. Magnetism
    – bertindak menarik serbuk besi yang terjadi hasil daripada geseran di dalam enjin. Tanpa serbuk besi, enjin akan lebih licin dan lancar tanpa berlaku geseran.

Dengan hanya separuh botol V1 Oil Additive (50ml), anda tidak perlu ke bengkel untuk menukar minyak hitam walaupun tempoh dan jarak kilometer telah sampai. 50ml V1 Oil Additive akan memberi anda tambahan 5,000KM jarak untuk next servis. Sebotol V1 Oil Additive (100ml), bermaksud, anda boleh skip penukaran minyak hitam di bengkel sebanyak 2 kali.

TAK SABAR DAH..!
Saya nak order SEKARANG… Sila klik +6019-6101095 (Whatsapp Paklong)

Mari kita sama-sama buat sedikit penggiraan kos penyelenggaraan & kos penjimatan dengan V1 Oil Additive

  • Kos minyak pelincir RM100 (mineral/biasa)
  • Kos Oil Filter RM20
  • Kos Upah RM5
  • JUMLAH RM125 sekali tukar minyak hitam (belum masuk GST!)

V1 Oil Additive (100ml)
– Harga RM60 sebotol
– Sekali guna hanya separuh botol (50ml) = RM30
– Sekali guna
boleh tambah 5,000 KM jarak servis berikutnya

Bermaksud, anda tak perlu berbelanja RM250 (2 X RM125), sebaliknya dengan hanya RM60, anda boleh skip 2 kali pergi servis minyak hitam di bengkel. Penjimatan Bersih adalah RM190 (RM250 – RM60) dengan sebotol V1 Oil Additive !!!

Berbaloi, Sangat Berbaloi !!! Juga Dapat Meningkatkan Prestasi Enjin Kenderaan Anda

Saya nak JIMAT Sekarang…
Saya nak order SEKARANG… Sila klik +6019-6101095 (Whatsapp Paklong)

Ejen Diperlukan…

Belian PUKAL juga boleh dirunding

Sila klik +6019-6101095 (Whatsapp Paklong)

Carian tentang Jimat Minyak Hitam :

  • anything
  • cara jimat duit minyak hitam
  • cara jimat minyak enjin
  • cara jimat minyak hitam
  • penjimat minyak hitam